Oude bouwmaterialen almaar populairder in de Leuvense materialenbank: "Vorig jaar 170 ton verkocht"

Oude bouwmaterialen almaar populairder in de Leuvense materialenbank: "Vorig jaar 170 ton verkocht"

Oude bouwmaterialen almaar populairder in de Leuvense materialenbank: "Vorig jaar 170 ton verkocht"

De Leuvense materialenbank kon vorig jaar 192 ton aan bouwmaterialen recupereren. Da's drie keer zoveel als het jaar voordien. Van die 192 ton is ook 170 ton alweer verkocht. De materialenbank is een initiatief van de stad Leuven om oude bouwmaterialen in te zamelen, op te knappen en daarna opnieuw te verkopen. En dat blijkt dus een succes, want elk jaar krijgen er meer bouwmaterialen een tweede leven.

Gerelateerd nieuws

  • KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

    KU Leuven-rector Sels over partnerschappen met Israëlische instellingen: "Nieuwe projecten met potentiële militaire toepassingen worden een no-go"

  • Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

    Minister Verlinden doet geen bijkomende investeringen in brandweerzone: "We gaan haar terugschrijven en wijzen op wettelijke verplichting"

  • Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

    Fans van archeologie kunnen hele maand mei terecht in Diestsestraat in Leuven: "We tonen hier archeologische vondsten uit heel Vlaams-Brabant"

  • Burgemeester Partyka geeft NMBS bevel om stationsgebouw van Tienen te stabiliseren: "Dwangsom van 5.000 euro per dag"

    Burgemeester Partyka geeft NMBS bevel om stationsgebouw van Tienen te stabiliseren: "Dwangsom van 5.000 euro per dag"

  • Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats

    Leuvens architectenbureau Gijs Van Vaerenbergh maakt nieuw masterplan voor Stadsbegraafplaats