Deelnemerlijst Omloop van het Hageland krijgt vorm, koers opnieuw live te volgen op ROBtv

Deelnemerlijst Omloop van het Hageland krijgt vorm, koers opnieuw live te volgen op ROBtv

Deelnemerlijst Omloop van het Hageland krijgt vorm, koers opnieuw live te volgen op ROBtv

Tweevoudig winnares Lorena Wiebes komt opnieuw aan de start van de Omloop van het Hageland, met een indrukwekkend SD Worx Pro Time-team in haar zog: Blaak, Cecchini, Majérus en Reusser onder meer. Wereldkampioene Lotte Kopecky staat op de reservelijst, veel zal afhangen van haar resultaat in de Omloop Het Nieuwsblad de dag voordien. Zoals elk jaar is het een bijzonder straf peloton dat op zondag 25 februari de start neemt in Aarschot: Alison Jackson won vorig jaar nog Parijs-Roubaix, ex-wereldkampioene Elisa Balsamo is er bij, Charlotte Kool, en Georgi Pfeiffer, die onder meer Brugge-De Panne al op haar erelijst heeft. Puck Pieterse ruilt het veld dan weer meteen voor de weg. Aan Belgische zijde is het onder meer uitkijken naar Julie De Wilde. De streep ligt in Tielt-Winge, na 130 kilometer met onder meer de Walebroekstraat en de Roeselberg als scherprechters. Je kan de wedstrijd live volgen op ROBtv vanaf 3 uur 's middags.

Gerelateerd nieuws

  • LIVE: "Wij waren verrast en eigenlijk heel de regio"

    LIVE: "Wij waren verrast en eigenlijk heel de regio"

  • Enkele straten in Tielt-Winge afgesloten door modderstroom en gladde wegen: omleiding voorzien

    Enkele straten in Tielt-Winge afgesloten door modderstroom en gladde wegen: omleiding voorzien

  • CD&V en Groen trekken samen naar de kiezer in Tielt-Winge als CD&V+Groen: Ook Tom Werner, huidig fractieleider voor N-VA, maakt de overstap

    CD&V en Groen trekken samen naar de kiezer in Tielt-Winge als CD&V+Groen: Ook Tom Werner, huidig fractieleider voor N-VA, maakt de overstap

  • Brandweer moet meerdere keren uitrukken voor brand in boomgaard in Meensel-Kiezegem: Tuinafval in brand gestoken

    Brandweer moet meerdere keren uitrukken voor brand in boomgaard in Meensel-Kiezegem: Tuinafval in brand gestoken

  • Oud-burgemeester van Tielt-Winge Remigius Morren krijgt "struikelsteen": "Teken om slachtoffers van de nazi's te herdenken"

    Oud-burgemeester van Tielt-Winge Remigius Morren krijgt "struikelsteen": "Teken om slachtoffers van de nazi's te herdenken"